TELEFON:

28 55 45 ​51

​Selskaber & Begivenheder

Uanset lejlighed er det altid dejligt, hvis man som vært føler, at gæsterne er imponerede over alt lige fra maden til oppyntningen. Og ofte er det de små detaljer, som gør allermest indtryk.

Som Den Glade Sypige har jeg løst et væld af opgaver i forbindelse med særlige begivenheder; deriblandt dåbsfester, bryllupper og konfirmationer. Ved at lade mig stå for festens kreative udtryk, kan jeg bidrage med et unikt og personligt præg, som vil understøtte begivenhedens særlige betydning.

Jeg tilbyder blandt andet:

  • ​Broderi på bordkort
  • Broderi på servietter
  • Broderi på bøger
  • Invitationer
  • Monogrammer
  • Og meget mere.

Jeg lader mig til stadighed inspirere af ideer og er ikke bleg for at prøve noget af. Det meste kan lade sig gøre, men skulle det ske, at jeg ikke kan påtage mig din specifikke opgave, kommer jeg gerne med alternative og gode råd til, hvad vi ellers kan finde på.

Kontakt Den Glade Sypige

Ring endelig og spørg på telefon 28 55 45 51, hvis du sidder inde med spørgsmål. Er jeg ikke lige ved telefonen, er jeg højst sandsynligt ud for at købe ind til lageret. Men læg gerne en besked, så sørger jeg for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også lade dig inspirere af nogle af de hverdagsopgaver, jeg allerede har lavet. Klik dig ind på mit Galleri, og se de mange flotte billeder.

HVEM ER JEG?

​​Den Glade Sypige

TELEFON

​Telefon: 28 55 45 51

FIND VEJ

​Fyrrevangen 10

4622 Havdrup

CVR

CVR: 28269595